Overtuigingen

Wat we geloven en daarom versterken in ons leven, is ontstaan uit wat we in het verleden hebben meegemaakt. Het is dus geen wonder dat we steeds opnieuw dezelfde lessen krijgen totdat we er volslagen ziek en moedeloos van geworden zijn. Als we iets anders willen meemaken, moeten we andere overtuigingen over onszelf hebben. Dat Lees meer..

Focus

Als je je depressief of down voelt betekent dat eigenlijk: Ik ben heel sterk in het beoefenen van het probleem, en dat doe ik zo intens dat ik blind ben voor de oplossing. Er is geen oplossing te vinden wanneer je diep in het probleem duikt. En er heel veel aandacht aan geeft. Er moet Lees meer..

Vibratie/Trilling verhogen

Simpel gezegd: als je je goed voelt is je trilling hoog. Gevoelens van hoge trilling zijn bv. dankbaarheid, liefde, vertrouwen, passie etc. Voel je je niet goed is je trilling laag. Zoals bv. wrok, frustratie, jaloezie. Angst is de grootste motor achter alles waarbij we ons niet goed voelen. Ons lichaam reageert onmiddellijk op deze Lees meer..

Spiritueel zijn

Het volgen van een spiritueel pad heeft niets te maken met goed kunnen mediteren of een zo vriendelijk mogelijk mens zijn. Het gaat erom dat je je zoveel mogelijk overgeeft aan liefde. Dat is het doel van spiritueel bezig zijn. Weer leren ervaren hoe het is onbevangen en vrij in het leven te staan. Zonder Lees meer..