Leuk om alvast kennis met je te maken!ūüėÉ

De telefonische kennismaking is bedoeld om te kijken of ik wat voor jou kan betekenen √©n of we kunnen ‘matchen’ samen. We kunnen je hulpvraag bespreken en met elkaar afstemmen of mijn werkwijze daar bij aansluit.

Ook als je nog niet toe bent aan therapie, stel gerust je vragen! 

Het gesprek duurt meestal rond 30 minuten. Ik ben te bereiken op maandag tot en met zaterdag.

Mocht ik de telefoon niet opnemen spreek dan de voicemail in.

Of vul onderstaand formulier in zodat ik contact met je kan opnemen
(indien mogelijk neem ik dezelfde dag nog contact met je op).

Alle cli√ęntgegevens zijn en blijven vertrouwelijk.
(De praktijk is aangesloten bij de klachtencommissie van Zorg voor ZZP en voldoet daarmee aan de WKKGZ).

Liever dat ik je terugbel?

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Ik ga graag samen met jou onderzoeken waar jouw unieke kwaliteiten liggen. Het gaat¬†om de essentie van waaruit jij het allerbeste functioneert. Je kunt niet als¬†aap functioneren als je van nature als vogel geboren bent. Dat klinkt heel logisch maar in ons dagelijks leven proberen we ons vaak aan te passen aan andermans ‘natuur’.¬†Vooral gevoelige mensen doen dit vaak zonder het in de gaten te hebben. Tot¬†een burn out om de hoek komen kijken.¬†

Jongeren komen steeds vaker naar de praktijk. Ze zijn vaak enorm gevoelig en zijn zich bewust van het gevoel van afgescheidenheid in zichzelf. Daarnaast hebben ze last van de verdeeldheid in de maatschappij.

Samen kijken we naar jouw unieke waarden, je ware essentie, datgene waar je al mee geboren bent. Daarnaast zijn er een aantal levensmotto’s die we doorlopen.¬†Als je daarop leert afstemmen kun je moeiteloos jezelf zijn en heb je een ankerpunt in jezelf¬†waar je telkens weer kunt opladen.

Vanuit deze basis maak je betere keuzes voor jezelf. Voel je de basis van geluk in jezelf en hoef je niet te zoeken naar geluk buiten jezelf. 

Mijn ervaring ligt op het gebied van gevoelstherapie/emotiecoaching. Inmiddels heb ik ruim 15 jaar een praktijk.¬†Ik maak graag contact¬†vanuit mijn hart om verbinding met je te kunnen maken. En zelfredzaamheid te bevorderen, dus eigen verantwoording maar ook veel praktische tips. Daarvoor maak ik gebruik van methodieken maar gebruik ik vooral mijn intu√Įtie en stem me steeds op jouw energie af.

Door te  verhelderen, verhaal en emoties van elkaar te kunnen scheiden ontstaat er overzicht. Vanuit daar ontstaat rust en is het gemakkelijker om verantwoording en het heft in eigen handen te nemen. Los van de bestaande problemen. Dat geeft een enorme positieve focus. 

Vaak is er machteloosheid in het spel, maar door te voelen dat dat niet zo hoeft te zijn worden problemen vanuit een heel ander perspectief gezien. En ik kan er uit ervaring over meepraten. Zodra er innerlijke rust voor in de plaats komt  valt er een last weg. 

Lees verder Over mij

Scroll to Top