Wat cliënten over mij zeggen

Mart

Monique laat je vanaf het eerste moment op je gemak voelen. Daardoor kun je je echt met haar verbinden en weet zij je op de juiste manier te raken om diep van binnen de juiste gevoelens te raken. En laten dat nu net de gevoelens zijn die nodig zijn om een ‘leukere’/ ‘betere’ versie van jezelf te worden. Mede door haar oprechtheid, betrokkenheid en positivisme heb ik keihard aan mezelf kunnen werken om te komen waar ik nu sta! Dank hiervoor Monique!

Anouk

De website van Monique sprak mij erg aan alleen vond ik het bellen voor een afspraak best spannend! Maar gelukkig vond ik Monique vanaf het eerste telefoon gesprek al zo aardig en rustig overkomen. Dit bleek ook in de therapie sessies! Wat ik fijn vond aan de therapieën bij Monique, is dat ze mij handvaten gaf om zelf om te kunnen gaan met de struggels waar ik tegen aan liep. Ohja! En ik kon echt super snel bij haar terecht voor de eerste afspraak!!!

Nienke Tigelaar

Monique is zo’n tien jaar geleden in mijn leven gekomen, wat een lief en fijn mens… we kwamen op onderwerpen waarvan ik nooit had gedacht dat die naar boven zouden komen en vandaag de dag heb ik nog steeds profijt van een aantal inzichten die ze me toen gaf… toen ik een aantal maanden geleden voelde dat ik Monique weer nodig had, stond ze gelijk weer voor me klaar! Gelijk een stroom van liefde, spiegels die voorgehouden worden en totaal jezelf zijn, is voor mij ontzettend dierbaar en helend! Deze vrouw is uniek! Dank je lieve Monique dat jij jij bent en mij weer inzichten hebt meegegeven waar ik weer mee verder kan! ✨✨✨✨
Scroll to Top