Over mij

Ik ben getrouwd en moeder van, inmiddels volwassen, 2 zonen en 1 dochter. Ik woon in Bornerbroek, waar ook mijn praktijk aan huis gevestigd is. Een rasechte tukker. Ze zeggen wel eens een nuchtere tukker, maar dat ben ik niet helemaal. Anders zou ik niet voor dit vak hebben gekozen.

Wat voor veel tukkers wel een uitdaging is, is praten over gevoel en toen ik met mijn praktijk begon 15 jaar geleden was het allemaal nog vaag en zweverig voor de meesten.

Maar ik wilde diepgang, weten wat er in iemand omging en was altijd bezig met mijn innerlijke wereld. Wat is de zin van het leven? Bezig met gevoelens, wat er in mezelf omging maar ook nieuwsgierig naar dat van anderen.

Ik ben zelf ook behoorlijk geconfronteerd met mijn beperkte overtuigingen en angsten. Achteraf kan ik er dankbaar voor zijn. Ik ben blij dat ik mensen/coaches op mijn pad heb gehad waar ik mee kon delen. 

Ik voel nog steeds een enorme drive om me te verbinden met mensen en nu ik ouder ben voel ik ook hoe belangrijk het is om niet alleen te blijven zeulen met een volgepropte  rugzak. Want dat heeft effect op al onze relaties. Ik zie hoe individualistisch we in Nederland kunnen zijn en heb dan ook de wens dat het woord therapie of coaching in het alledaagse rijtje komt, zodat het normaal is om een coach om hulp te vragen zoals we ook de elctriciën bellen voor een klus.

Na het afronden van de Academie voor Psychodynamica (www.psychodynamica.nl) ben ik in 2008 gestart met mijn eigen praktijk. Ik ben altijd nog blij dat ik daar de basis heb gelegd. Het heeft me enorm veel methodieken gebracht die ik nog altijd kan inzetten in combinatie met mijn intuïtie. 

Nog steeds volg ik elk jaar diverse workshops, bijscholingen en trainingen. Ik blijf mezelf ontwikkelen en prikkelen, want mijn eigen proces blijft gewoon doorgaan😃

Het ouderschap heeft me enorm veel geleerd. Met vallen en opstaan. De paar verre reizen die ik heb gemaakt zijn voor mij van grote waarde geweest! 

Scroll to Top